ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμφωνία «μαμούθ»

Σε μία σπουδαίας στρατηγικής σημασίας συμφωνία έφτασε η εταιρία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, με την Mercuria. Σύμφωνα με τους Financial Times, η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρεία Aegean Marine Petroleum, που ελέγχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύναψε συμφωνία χρηματοδότησης με την εταιρεία εμπορίας ενέργειας Mercuria, στο πλαίσιο μιας εκτεταμένης αναδιάρθρωσης των...
Συμφωνία «μαμούθ»

Σε μία σπουδαίας στρατηγικής σημασίας συμφωνία έφτασε η εταιρία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, με την Mercuria.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρεία Aegean Marine Petroleum, που ελέγχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύναψε συμφωνία χρηματοδότησης με την εταιρεία εμπορίας ενέργειας Mercuria, στο πλαίσιο μιας εκτεταμένης αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα.

Στο δημοσίευμα υπάρχει και σχετική δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Εύχομαι στις δυο εταιρείες, την Aegean και τη Mercuria, να έχουν μια αγαστή συνεργασία, αν και πια δεν συμμετέχω». Υπενθυμίζεται πως το 2016 ο Δημήτρης Μελισσανίδης πούλησε τις μετοχές του ωστόσο διατήρησε τον έλεγχο της Aegean μέσω εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συμφωνία «μαμούθ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.