ΚΟΣΜΟΣ

«Να γίνεις πάρκινγκ», είπε το Etihad στο Wembley σε ποστ του Gallagher για τους Oasis!

Ο Liam Gallagher κάλεσε σε εκεχειρία τον αδελφό του Νοel... κάνοντας ως είθισται ποίηση. «Γη καλεί Νόελ. Ακούω ότι δίνεις συναυλίες, στις οποίες ο κόσμος δεν μπορεί να πιει αλκοόλ. Αυτό είναι το πιο παράξενο πράγμα που έχεις κάνει. Σε συγχωρώ τώρα. Ελα να ενώσουμε τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ "Ο" (Oasis)».
«Να γίνεις πάρκινγκ», είπε το Etihad στο Wembley σε ποστ του Gallagher για τους Oasis!

Ο Liam Gallagher κάλεσε σε εκεχειρία τον αδελφό του Νοel… κάνοντας ως είθισται ποίηση. «Γη καλεί Νόελ. Ακούω ότι δίνεις συναυλίες, στις οποίες ο κόσμος δεν μπορεί να πιει αλκοόλ. Αυτό είναι το πιο παράξενο πράγμα που έχεις κάνει. Σε συγχωρώ τώρα. Ελα να ενώσουμε τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ “Ο” (Oasis)».

Κάτω από το post του Liam Gallagher στο Twitter απάντησε απ’ ευθείας η Μάντσεστερ Σίτι. Eίναι η ομάδα του και ομάδα της πόλης του. Αναρωτήθηκε αν το σόου της επιστροφής των Oasis θα γίνει στο Etihad και… πετάχτηκε το Wembley σαν μανιτάρι για καζούρα.

«Ποια είναι η χωρητικότητά σας;», ρώτησε το λονδρέζικο γήπεδο και στήθηκε χορός!

«Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων σας, πάλι;», απάντησε η Σίτι και το έμπειρο Wembley αποκρίθηκε έξυπνα: «Γιατί, σε ποιο event θέλετε να έρθετε; Σας προειδοποιούμε τα περισσότερα είναι sold out».

Στην κουβέντα μπήκε το θιγμένο Etihad και είπε ότι δεν αξίζει να γίνει κράτηση στα επόμενα events, ενώ πρότεινε στο Wembley να εκποιηθεί και να γίνει πάρκινγκ αυτοκινήτων.

«Σ’ αγαπώ», απάντησε η Σίτι στο Etihad και του έστειλε και ένα φιλάκι.

Μαγεία είναι το Νησί!

O δε Liam Gallagher δεν έλαβε απάντηση από τον Noel κι έγραψε στο Twitter: “Θα το ερμηνεύσω ως ΟΧΙ, όπως ήταν μέχρι σήμερα”.

Παίζει… για την Αστον Βίλα ο Τιερί Ανρί

Κεϊτά: «Ήρθα στη Λίβερπουλ για Κλοπ και Μανέ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Να γίνεις πάρκινγκ», είπε το Etihad στο Wembley σε ποστ του Gallagher για τους Oasis!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.