ΚΟΣΜΟΣ

Διπλό χτύπημα από Moody’s – S&P: H πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας στα σκουπίδια

Ο οίκος Moody’s υποβάθμισε σε «Ba3», από «Ba2», με αρνητικό το outlook την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητας της Τουρκίας σε τοπικό και ξένο νόμισμα ενώ ο Standard & Poor’s υποβάθμισε το αξιόχρεο της χώρας σε ξένο νόμισμα σε «B+», από «BB-» λόγω της ακραίας μεταβλητότητα της τουρκικής λίρας. Την ίδια ώρα προβλέπεται ύφεση για το επόμενος...
Διπλό χτύπημα από Moody’s – S&P: H πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας στα σκουπίδια

Ο οίκος Moody’s υποβάθμισε σε «Ba3», από «Ba2», με αρνητικό το outlook την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητας της Τουρκίας σε τοπικό και ξένο νόμισμα ενώ ο Standard & Poor’s υποβάθμισε το αξιόχρεο της χώρας σε ξένο νόμισμα σε «B+», από «BB-» λόγω της ακραίας μεταβλητότητα της τουρκικής λίρας. Την ίδια ώρα προβλέπεται ύφεση για το επόμενος έτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διπλό χτύπημα από Moody’s – S&P: H πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας στα σκουπίδια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.