ΚΟΣΜΟΣ

Μέρκελ προς Ερντογάν: Nein για επενδύσεις εάν δεν υπάρξει πρόοδος στα ανθρώπινα δικαιώματα

Η Γερμανίδα καγκελάριος έθεσε το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Μέρκελ προς Ερντογάν: Nein για επενδύσεις εάν δεν υπάρξει πρόοδος στα ανθρώπινα δικαιώματα

Έντονη κριτική για τα ανθρώπινα δικαιώματα και κυρίως για την ελευθεροτυπία στη χώρα του δέχτηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, κατά τη συνάντησή τους, στο Βερολίνο.  

 «Θεωρώ τη συνάντηση πολύ σημαντική, διότι όταν υπάρχουν διαφορές μία προσωπική συνάντηση είναι σημαντική για να τις λύσουμε», δήλωσε η Μέρκελ στην αργοπορημένη κοινή συνέντευξη Τύπου, την οποία ο Ερντογάν φέρεται να ήταν έτοιμος να ακυρώσει εξαιτίας της παρουσίας του Τούρκου δημοσιογράφου Τζαν Ντουντάρ, αναφέρει η «Deutsche Welle».
 

Η Γερμανίδα καγκελάριος έθεσε το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στον απόηχο των ισχυρών πιέσεων και τον έντονων αντιδράσεων που προκάλεσε η επίσκεψη Ερντογάν στο Βερολίνο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέρκελ προς Ερντογάν: Nein για επενδύσεις εάν δεν υπάρξει πρόοδος στα ανθρώπινα δικαιώματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.