ΚΟΣΜΟΣ

«Στέλνει 800 στρατιώτες στην Αρκτική η Βρετανία για να σταματήσει τη Ρωσία»

Θέτει το σχέδιο της σε λειτουργία η Μεγάλη Βρετανία
«Στέλνει 800 στρατιώτες στην Αρκτική η Βρετανία για να σταματήσει τη Ρωσία»

Μία κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί θα κάνει μέσα στο επόμενο έτος η Βρετανία, σύμφωνα με τον υπουργό άμυνας Γκάβιν Γουίλιαμσον.

Όπως έκανε γνωστό λοιπόν, θα σταλούν 800 στρατιώτες στην Αρκτική προκειμένου να εμποδίσουν κάθε προσπάθεια της Ρωσίας, να αρπάξει γη από την περιοχή μετά το λιώσιμο αρκετών πάγων.

Ο υπουργός δήλωσε πως εκατοντάδες κομάντος θα εγκατασταθούν στη Νορβηγία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη απειλή από τη Ρωσία, καθώς υπάρχουν φόβοι πως η κυβέρνηση Πούτιν θα πραγματοποιήσει χερσαίες αρπαγές.

Μέλη της κυβέρνησης έχουν αυτή την ανησυχία αφού όλοι και περισσότεροι πάγοι εξαφανίζονται, μία τέτοια κίνηση είναι αρκετά πιθανή, ενώ ο κύριος Γουίλιαμσον τόνισε σε δηλώσεις του στην «Telegraph»:

«Βλέπουμε τη δραστηριότητα των ρωσικών υποβρυχίων να είναι πολύ κοντά στο επίπεδο που ήταν κατά τον Ψυχρό Πόλεμο, είναι σωστό να αρχίσουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτό.Αν θέλουμε να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε».

Ποια είναι η τράπεζα με κεφάλαια ίσα με το ΑΕΠ της Φινλανδίας που μπαίνει στην Ευρωζώνη

Ζάεφ: Καλώ τους πολίτες να λάβουν μια σπουδαία απόφαση για τις επόμενες γενιές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Στέλνει 800 στρατιώτες στην Αρκτική η Βρετανία για να σταματήσει τη Ρωσία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.