ΚΟΣΜΟΣ

«Αμοιβάδα υπεύθυνη για τον θάνατο ενός άνδρα στην Αμερική»

Ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του όντας μόλις 29 ετών
«Αμοιβάδα υπεύθυνη για τον θάνατο ενός άνδρα στην Αμερική»

Το θάνατο ενός άνδρα φαίνεται ότι προκάλεσε μία αμοιβάδα που τρώει τον εγκέφαλο, μετά από την επίσκεψη του σε ένα πάρκο με πισίνες, σύμφωνα με την οικογένεια του.

Ο Φαμπρίτσιο Σταμπίλε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκε με Naegleria fowleri, όπως ανακοινώθηκε από τα κοντινά του άτομα στη σελίδα που δημιούργησαν για χάρη του.

«Το υγρό στον εγκέφαλο του Φαμπρίτσιο υπέστη διάφορα τεστ τα οποία έδειξαν ότι ήταν θετικό σε αμοιβάδα και συγκεκριμένα σε Naegleria fowleri, κάτι που έχει συμβεί μόλις 143 φορές, τα τελευταία 55 χρόνια στις ΗΠΑ. Το χειρότερο σενάριο, ήταν αυτό που πήρε σάρκα και οστά, αφού τα αποτελέσματα έδειξαν 98% θνησιμότητα.

Ο Φαμπρίτσιο διαγνώστηκε αλλά ήταν πολύ αργά για να του δοθεί το φάρμακο το οποίο έχει σώσει μερικές περιπτώσεις στο παρελθόν», ήταν τα λόγια τους.

Το πάρκο στο οποίο βρέθηκε ο άτυχος άνδρας, αποφάσισε να κλείσει και να αφήσει τους ειδικούς να εξετάσουν τα νερά, ώστε να γίνει γνωστό αν το πρόβλημα προήλθε από αυτό.

Ευρωπαϊκές πιέσεις στην αντιπολίτευση της ΠΓΔΜ μετά το δημοψήφισμα

ΠΓΔΜ: 91% υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα – Στο 36,87% η συμμετοχή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Αμοιβάδα υπεύθυνη για τον θάνατο ενός άνδρα στην Αμερική»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.