ΚΟΣΜΟΣ

Τρομακτικό: Δάγκωσαν 17 μηνών κοριτσάκι σε παιδότοπο

Η 17χρονη Γουίλοου ήρθε αντιμέτωπη με έναν “εφιάλτη” , καθώς στον παιδότοπο που είχαν πάει για βόλτα με τη μητέρα της και τα δύο της αδέλφια δέχτηκε πάρα πολλές δαγκωματιές από ένα άλλο παιδί που έπαιζε εκεί για αδιευκρίνιστους λόγους. Το πρωινό αυτό και καθώς η μητέρα της Γουίλοου, Μπέκι, απολάμβανε τον καφέ της στον...
Τρομακτικό: Δάγκωσαν 17 μηνών κοριτσάκι σε παιδότοπο

Η 17χρονη Γουίλοου ήρθε αντιμέτωπη με έναν “εφιάλτη” , καθώς στον παιδότοπο που είχαν πάει για βόλτα με τη μητέρα της και τα δύο της αδέλφια δέχτηκε πάρα πολλές δαγκωματιές από ένα άλλο παιδί που έπαιζε εκεί για αδιευκρίνιστους λόγους.

Το πρωινό αυτό και καθώς η μητέρα της Γουίλοου, Μπέκι, απολάμβανε τον καφέ της στον παιδότοπο, άκουσε μία άλλη γυναίκα να φωνάζει ” θεέ μου, ποιανού παιδί είναι αυτό”. Αμέσως έτρεξε εκεί και είδε την μικρή Γουίλοου να κλαίει και την άλλη γυναίκα να της λέει ότι το αγοράκι την κράταγε από τον λαιμό.

Έντρομη η Μπέκι είδε ότι το αγοράκι είχε δαγκώσει πάρα πολλές φορές την μικρή Γουίλοου σε διάφορα σημεία του σώματος της ακόμα και στο πρόσωπο. Αμέσως πήρε τα παιδιά της και πήγαν στο νοσοκομείο του Λιντς για να της κάνουν εμβόλιο για Ηπατίτιδα Β και να περιποιηθούν τα τραύματά της.

Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν τα τραύματα της μικρής Γουίλοου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρομακτικό: Δάγκωσαν 17 μηνών κοριτσάκι σε παιδότοπο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.