ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Συναγερμός για άνδρα με χειροβομβίδα!

Συναγερμός στη Γαλλία, αφού ένας διαδηλωτής από το κίνημα «Κίτρινα Γιλέκα» κρατάει μία χειροβομβίδα, την οποία απειλεί να απασφαλίσει, αν δεν συναντηθεί με τον Πρόεδρο, Μακρόν!
Γαλλία: Συναγερμός για άνδρα με χειροβομβίδα!

Ένας άνδρας από το κίνημα «Κίτρινα Γιλέκα» στη Γαλλία έχει στην κατοχή του μία χειροβομβίδα την οποία απειλεί να απασφαλίσει και ζητάει να δει τον Εμανουέλ Μακρόν!

Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη Ανζέ της Γαλλίας το απόγευμα της Παρασκευής, αφού ένας διαδηλωτής του κινήματος, «Κίτρινα Γιλέκα» βρίσκεται σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου με μία χειροβομβίδα στα χέρια και μάλιστα έχει πει στους Αστυνομικούς που έσπευσαν στην περιοχή, ότι έχει κι άλλα εκρηκτικά στην κατοχή του.

Αυτό που ζητάει από τις Αρχές είναι να συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, προκειμένου να εκθέσει τις απόψεις του για την αύξηση στην τιμή των καυσίμων και τις πολιτικές λιτότητας που ακολουθεί.

Νέα θεωρία συνωμοσίας: Η Τζάκι Κένεντι πίσω από τη δολοφονία του JFK [vid]

Thanksgiving: Ιστορικό χαμηλό θερμοκρασίας στη γνωστή παρέλαση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλλία: Συναγερμός για άνδρα με χειροβομβίδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.