ΚΟΣΜΟΣ

Εγκρίθηκε το Brexit από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Σε λιγότερο από μία ώρα συμφώνησαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες
Εγκρίθηκε το Brexit από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Το σχέδιο συμφωνίας για το «διαζύγιο» Βρετανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης πέρασε και πλέον το Brexit είναι και επίσημα γεγονός!

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες μέσα σε μόλις 38 λεπτά, συμφώνησαν στο να προχωρήσει η διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από τους κόλπους της, αλλά ταυτόχρονα, να υπάρχει στενή σχέση του, με την Ε.Ε.

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, με ανάρτησή του στο Twitter.

Νωρίτερα, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά την άφιξη του στο χώρο της ειδικής συνόδου κορυφής με θέμα το Brexit είχε στείλει μήνυμα ότι η συμφωνία που συζητείται είναι η καλύτερη δυνατή.

Παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του για το «διαζύγιο» της ΕΕ με τη Βρετανία προσθέτοντας με νόημα ότι «δεν υπάρχουν απαλά διαζύγια».

«Η ΕΕ δεν θα αλλάξει τις δομικές της θέσεις και ελπίζω ότι το Βρετανικό κοινοβούλιο που είναι σοφό κοινοβούλιο θα επικυρώσει τη συμφωνία» ήταν το τελικό μήνυμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πηγή: protothema

“Έφυγε” από τη ζωή ο σκηνοθέτης Νίκολας Ρεγκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εγκρίθηκε το Brexit από την Ευρωπαϊκή Ένωση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.