ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στην Ιταλία: Τουλάχιστον 6 νεκροί και 100 τραυματίες σε κλαμπ στην Ανκόνα

Πανικός που προκάλεσε τον θάνατο έξι ατόμων και τον τραυματισμό 100 προκλήθηκε χθες το βράδυ, στο κλαμπ Lanterna Azzurra στην Ανκόνα της Ιταλίας. Μάλιστα, οι πέντε από τους έξι νεκρούς είναι ανήλικοι (δύο αγόρια και τρία κορίτσια), ενώ η έκτη είναι μητέρα ενός παιδιού που συνόδευε την κόρη της. Στο νοσοκομείο βρίσκονται 35 άτομα, εκ...
Τραγωδία στην Ιταλία: Τουλάχιστον 6 νεκροί και 100 τραυματίες σε κλαμπ στην Ανκόνα

Πανικός που προκάλεσε τον θάνατο έξι ατόμων και τον τραυματισμό 100 προκλήθηκε χθες το βράδυ, στο κλαμπ Lanterna Azzurra στην Ανκόνα της Ιταλίας. Μάλιστα, οι πέντε από τους έξι νεκρούς είναι ανήλικοι (δύο αγόρια και τρία κορίτσια), ενώ η έκτη είναι μητέρα ενός παιδιού που συνόδευε την κόρη της. Στο νοσοκομείο βρίσκονται 35 άτομα, εκ των οποίων οι 12 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το κλαμπ φιλοξενούσε συναυλία του ράπερ Sfera Ebbasta, ενώ τη στιγμή του δυστυχήματος εκτιμάται ότι μέσα στον χώρο βρίσκονταν 1.000 άτομα, που ποδοπατήθηκαν, σύμφωνα με τις αρχές της χώρας.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το περιστατικό προκλήθηκε μετά την εκτόξευση σπρέι πιπεριού μέσα στο κλαμπ που βρίσκεται στην κωμόπολη Κορινάλντο. Αμέσως επικράτησε πανικός, με τους θαμώνες να προσπαθούν να βγουν έξω από το κτίριο πατώντας ο ένας στον άλλον.

Κατόπιν προκλήθηκε πανικός, καθώς οι θαμώνες προσπάθησαν να βγουν έξω από το κατάμεστο κτίριο πατώντας ο ένας πάνω στον άλλο.

Το κλαμπ Lanterna Azzurra φιλοξενούσε συναυλία του ράπερ Sfera Ebbasta και τη στιγμή του περιστατικού μέσα στο κλαμπ εκτιμάται ότι βρίσκονταν 1.000 άτομα.

Ένας έφηβος είπε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA ότι τουλάχιστον μία από τις εξόδους κινδύνου ήταν κλειδωμένη όταν προσπάθησε να διαφύγει. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι αρχές διερευνούν εάν οι έξοδοι κινδύνου λειτουργούν.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στην Ιταλία: Τουλάχιστον 6 νεκροί και 100 τραυματίες σε κλαμπ στην Ανκόνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.