ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Πυροβολισμοί στο Στρασβούργο – Νεκρός ο δράστης της επίθεσης!

Γαλλικές και γερμανικές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν από κοινού μία επιχείρηση στο Στρασβούργο και τα ΜΜΕ της Γαλλίας αναφέρουν ότι ο δράσης έχει πέσει νεκρός
Γαλλία: Πυροβολισμοί στο Στρασβούργο – Νεκρός ο δράστης της επίθεσης!

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο έπεσε νεκρός από πυρά των αστυνομικών στη διάρκεια επιχείρησης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Γαλλίας, οι γαλλικές αρχές συνεργάστηκαν από κοινού με τις γερμανικές για μία επιχείρηση στην περιοχή του Στρασβούργου, Νιούντορφ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες κρυβόταν ο δράστης, Σερίφ Σακάτ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης υπήρξε ανταλλαγή πυρών, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο Σακάτ, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ. Ο δράστης φέρεται να είχε μαζί του ένα όπλο και ένα μαχαίρι, αλλά δεν μπόρεσε να αποδράσει και στην ανταλλαγή πυρών, σκοτώθηκε!

Σύλληψη δύο ανδρών που διώκονται για ανθρωποκτονία στο Περιστέρι

Κύκλωμα χρυσού: Ελεύθερος ο Ριχάρδος και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλλία: Πυροβολισμοί στο Στρασβούργο – Νεκρός ο δράστης της επίθεσης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.