ΚΟΣΜΟΣ

Ύποπτα δέματα σε ξένες διπλωματικές αποστολές στην Αυστραλία

Ανάμεσά τους και η ελληνική, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες
Ύποπτα δέματα σε ξένες διπλωματικές αποστολές στην Αυστραλία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αυστραλία, όπου οι αρχές ερευνούν την υπόθεση πολλών ύποπτων δεμάτων, τα οποία εστάλησαν σε πρεσβείες και προξενεία ξένων χωρών, μεταξύ άλλων και στις αμερικανικές και βρετανικές διπλωματικές αποστολές, στη Μελβούρνη και την Καμπέρα.

Μέχρι στιγμής, όπως μεταδίδει το Reuters, δεν υπάρχει καμία αναφορά για κάποιον τραυματία.

«Τα δέματα εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες» ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Αστυνομία, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Τα περιστατικά διερευνώνται».

Η Αστυνομία δεν διευκρίνισε ποιες πρεσβείες και ποια προξενεία έλαβαν τα ύποπτα δέματα, ωστόσο ο Τύπος της Αυστραλίας γράφει για τις διπλωματικές αποστολές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Νέας Ζηλανδίας, της Ινδίας, της Ιαπωνίας, του Πακιστάν, της Νότιας Κορέας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ελβετίας, της Κροατίας, των Σεϋχελλών και της Αιγύπτου.

Την παραλαβή των δεμάτων επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι στα προξενεία των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Ξεκινά η δίκη του Κέβιν Σπέισι για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ύποπτα δέματα σε ξένες διπλωματικές αποστολές στην Αυστραλία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.