ΚΟΣΜΟΣ

Τζέρεμι Κόρμπιν: Η επίθεση στη Συρία δεν έχει νομική υπόσταση

Τι ανέφερε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τζέρεμι Κόρμπιν
Τζέρεμι Κόρμπιν: Η επίθεση στη Συρία δεν έχει νομική υπόσταση

Την άποψη πως η επίθεση της Βρετανίας στη Συρία στο πλαίσιο συνασπισμού με τη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν νομική υπόσταση, εξέφρασε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στη Μ.Βρετανία.

«Θα μπορούσε να το συμβεί μόνο από αυτοάμυνα – σε περίπτωση που υπήρχε μια άμεση απειλή για μας, και δεν υπήρχε», δήλωσε ο Κόρμπινστους δημοσιογράφους.

Ο Κόρμπιν κάλεσε την Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι να δημοσιεύσει πλήρη νομική αναφορά και αιτιολόγηση για τις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία ενώ ανέφερε πως η Βρετανίδα Πρωθυπουργός, αλλά έπραξε όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς πρώτα να ζητήσει την έγκριση του Κοινοβουλίου.

«Το Κοινοβούλιο πρέπει να κληθεί να πει την άποψή του και πρέπει να έχει τη δυνατότητα να πάρει θέση σχετικά με αυτό, αλλά αντ ‘αυτού οι επιθέσεις ξεκίνησαν χθες το βράδυ», δήλωσε ο Κόρμπιν το Σάββατο και συμπλήρωσε.

«Θα μπορούσε (η Πρωθυπουργός) να έρθει στο Κοινοβούλιο τη Δευτέρα για να συζητήσει την κατάσταση και αντ ‘αυτού ξεκίνησε τις επιθέσεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζέρεμι Κόρμπιν: Η επίθεση στη Συρία δεν έχει νομική υπόσταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.