ΚΟΣΜΟΣ

Έντι Ράμα: «Τσίπρας και Ζάεφ έκαναν τα Βαλκάνια ένα καλύτερο μέρος»

Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ έγραψαν ιστορία και έκαναν τα Βαλκάνια από σήμερα ένα «καλύτερο μέρος», σύμφωνα με τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα. «Δύο προοδευτικοί ηγέτες γειτονικών χωρών έγραψαν ιστορία σήμερα κι έδειξαν στην Ε.Ε. και στον κόσμο πώς το όραμα και η βούληση να ξεπεραστεί το παρελθόν μπορεί να οδηγήσει στο μέλλον ακόμα κι...
Έντι Ράμα: «Τσίπρας και Ζάεφ έκαναν τα Βαλκάνια ένα καλύτερο μέρος»

Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ έγραψαν ιστορία και έκαναν τα Βαλκάνια από σήμερα ένα «καλύτερο μέρος», σύμφωνα με τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα.

«Δύο προοδευτικοί ηγέτες γειτονικών χωρών έγραψαν ιστορία σήμερα κι έδειξαν στην Ε.Ε. και στον κόσμο πώς το όραμα και η βούληση να ξεπεραστεί το παρελθόν μπορεί να οδηγήσει στο μέλλον ακόμα κι αν δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα! Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα και στον Ζόραν Ζάεφ. Τα Βαλκάνια είναι σήμερα καλύτερο μέρος, σας ευχαριστούμε και τους δυο σας», ήταν το μήνυμα του Έντι Ράμα στο twitter, που εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη λύση στο ονοματολογικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έντι Ράμα: «Τσίπρας και Ζάεφ έκαναν τα Βαλκάνια ένα καλύτερο μέρος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.