ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στο Μάλμε- Πυροβόλησαν Σουηδούς φίλαθλους που πανηγύριζαν

Πανικός προκλήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε ίντερνετ καφέ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 άτομα εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 15-20 πυροβολισμοί ακούστηκαν στο ίντερνετ καφέ που βρίσκεται στην περιοχή Ντροτινγκατάν του Μάλμε, όπου Σουηδοί φίλαθλοι πανηγύριζαν τη νίκη της ομάδας τους επί της Νότιας...
Τρόμος στο Μάλμε- Πυροβόλησαν Σουηδούς φίλαθλους που πανηγύριζαν

Πανικός προκλήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε ίντερνετ καφέ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 άτομα εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 15-20 πυροβολισμοί ακούστηκαν στο ίντερνετ καφέ που βρίσκεται στην περιοχή Ντροτινγκατάν του Μάλμε, όπου Σουηδοί φίλαθλοι πανηγύριζαν τη νίκη της ομάδας τους επί της Νότιας Κορέας.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, ο δράστης είναι οπλισμένος με καραμπίνα, ενώ οι τοπικές αρχές που απέκλεισαν την περιοχή, δεν συσχετίζουν το περιστατικό με υπόθεση τρομοκρατίας.

«Αποκλείσαμε την περιοχή και παίρνουμε καταθέσεις. Θα πάρουμε καταθέσεις και από τους τραυματίες, αν είναι σε θέση να μιλήσουν ή αν το επιθυμούν», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρόμος στο Μάλμε- Πυροβόλησαν Σουηδούς φίλαθλους που πανηγύριζαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.