ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο-Σοκ: Σκότωσε νύφη και πεθερό επειδή του είπε… να βρει δουλειά!

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σε αίθουσα αναμονής νοσοκομείου στην Ταϊλάνδη, όταν 31χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγο και τον πεθερό του, επειδή του είπε να βρει δουλειά και ότι «δεν είναι άξιος» για την κόρη του. Ο Τσαγιαπόρν Τανάμσρι, μετά την πράξη του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Το πιο τραγικό είναι, ότι...
Βίντεο-Σοκ: Σκότωσε νύφη και πεθερό επειδή του είπε… να βρει δουλειά!

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σε αίθουσα αναμονής νοσοκομείου στην Ταϊλάνδη, όταν 31χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγο και τον πεθερό του, επειδή του είπε να βρει δουλειά και ότι «δεν είναι άξιος» για την κόρη του.

Ο Τσαγιαπόρν Τανάμσρι, μετά την πράξη του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Το πιο τραγικό είναι, ότι ο 31χρονος δεν δίστασε να τελέσει το διπλό φονικό μπροστά στα μάτια του μόλις έξι εβδομάδων βρέφους του ζευγαριού.

Η οικογενειακή τραγωδία συνέβη την περασμένη Παρασκευή 15/6, όταν πήγε την 26χρονη σύζυγο του για τσεκ απ στο νοσοκομείο, καθώς παρουσίασε προβλήματα υγείας μετά την πρόσφατη γέννας του.

Την ώρα που βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής, ο 60χρονος πεθερός του είπε να βρει δουλειά και ότι «δεν είναι άξιος» για την κόρη του. Τότε ο 31χρονος εξοργίστηκε και ακολούθησε το αιματηρό περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Xy0opKAkWd0

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντεο-Σοκ: Σκότωσε νύφη και πεθερό επειδή του είπε… να βρει δουλειά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.