ΚΟΣΜΟΣ

Το νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν (vid)

Πρωταγωνιστεί ο μυθικός Φοίνικας
Το νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν (vid)

Το νέο προεκλογικό σποτ του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δόθηκε στη δημοσιότητα και πρόκειται για υπερπαραγωγή.

Στο σποτ ο Τούρκος Πρόεδρος έχει ρόλο αφηγητή ενώ πρωταγωνιστής είναι ο μυθικός φοίνικας.

«Έι Τουρκία. Είσαι στην αρχή του δρόμου του ατελείωτου. Εσύ ο Άλπ Αρσλάν που άνοιξε τους δρόμους της Ανατολίας, είσαι ο Μελίκ Σαχ που ανύψωσε τους προγόνους σου. Το όνειρο που βλέπεις είναι για καλό. Είσαι το πλατάνι που τρύπησε το στήθος του Οσμάν. Έι Τουρκία να ξέρεις το παρελθόν σου θα γίνει φως για το μέλλον. Όπως είπε ο Πορθητής, εκεί που φτάνει η θέλησή σου, να μην μπορούν να φτάνουν τα όνειρά σου. Όταν υψώνεις το ξίφος σου, η Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί το στρατό σου… Εσύ δεν είσαι αυτή που άλωσες εδάφη, αλλά άλωσες καρδιές. Τώρα δώσε το χέρι σου να ξεκινήσει η πιο δυνατή περίοδος. Για να ανανεωθούμε, να τρέξουμε γρήγορα, να ανυψωθούμε. Για σταθερότητα και μέλλον. Να αφήσουμε πίσω τους καυγάδες, τη μοιρολατρεία, για ενότητα και ευημερία. Η εποχή της Τουρκίας, η ώρα της Τουρκίας», αναφέρεται στο προεκλογικό σποτ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.