ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Καμία δέσμευση με την Nova αποκαλύπτει στο Sportime ο Αλέξης Κούγιας!

Διέψευσε τα όσα ακούγονται περί συμφωνίας με την εταιρία Η  τοποθέτηση της ΝΟVA για συμφωνία με 6+2 για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν, αναφέροντας μάλιστα ότι με τις 6 έχουν πέσει και οι υπογραφές έχει προκαλέσει αντιδράσεις και.. διαψεύσεις από τις ΠΑΕ. Μια εξ αυτών η οποία φέρεται να τα έχει βρει με το...
Καμία δέσμευση με την Nova αποκαλύπτει στο Sportime ο Αλέξης Κούγιας!

Διέψευσε τα όσα ακούγονται περί συμφωνίας με την εταιρία

Η  τοποθέτηση της ΝΟVA για συμφωνία με 6+2 για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν, αναφέροντας μάλιστα ότι με τις 6 έχουν πέσει και οι υπογραφές έχει προκαλέσει αντιδράσεις και.. διαψεύσεις από τις ΠΑΕ. Μια εξ αυτών η οποία φέρεται να τα έχει βρει με το συνδρομητικό της Κάντζας είναι η ΑΕΛ. Το Sportime επικοινώνησε με το «αφεντικό» των «βυσσινί» ο οποίος το διέψευσε κατηγορηματικά. «Τη συμφωνία της ΑΕΛ την πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ. Δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν. Γνωρίζετε ότι είμαι αποστασιοποιημένος από αυτό. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο», είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος των «Θεσσαλών» για να συνεχίζει λέγοντας: «Δεν έχω κεντρική χορηγία στη φανέλα και έχουμε το μικρότερο συμβόλαιο με τη NOVA. Eίναι της τάξεως του 1.350.000 ευρώ από τα οποία τα 650 χιλιάρικα είναι εκχωρημένα στον κ. Πηλαδάκη για το γήπεδο».

ΕΠΑΦΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

Το ρεπορτάζ του Sportime αναφέρει ότι οι «βυσσινί» είναι μια από τις 12 ομάδες που θέλει υπό την τηλεοπτική της «στέγη» η NOVA. Μάλιστα, μεταξύ των δύο πλευρών έχει γίνει και επαφή, χωρίς ακόμα να υπάρχει οριστική συμφωνία, όπως αναφέρουν και κύκλοι της ΠΑΕ. Κάτι που δεν αποκλείεται πάντως, να γίνει λίαν συντόμως, αν «ναυαγήσει» το πλάνο για κεντρική διαχείριση, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ… ΤΑΜΕΙΟ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ενημέρωσε για τη σύσκεψη του Αλέξη Κούγια, του τεχνικού τιμ και του Βασίλη Βάνη. Οι «βυσσινί» ενημέρωσαν πως συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία της ομάδας, οι φετινοί αλλά και μελλοντικοί στόχοι όπως και η αξιολόγηση του ρόστερ. Oπως αποφασίσθηκε αυτό θα γίνει στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παράλληλα, ξεκαθάρισαν πως ο ρόλος του Θοδωρή Σκύφτα είναι αυτός του διερμηνέα του Ράτκο Ντόστανιτς. Τέλος, σχετικά με τη παραπομπή του κ. Μπλάνα για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της ΑΕΛ στο Λεοζίνιο, δεν βγήκε ανακοίνωση, επειδή η εμφάνιση των Θεσσαλών ήταν τέτοια που δεν άξιζαν τη νίκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμία δέσμευση με την Nova αποκαλύπτει στο Sportime ο Αλέξης Κούγιας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.