RISE.GR

Game Of Thrones: Γιατί όλος ο πλανήτης περιμένει τον τελευταίο κύκλο

Game Of Thrones: Γιατί όλος ο πλανήτης περιμένει τον τελευταίο κύκλο
Game Of Thrones: Γιατί όλος ο πλανήτης περιμένει τον τελευταίο κύκλο

Όπως έγινε γνωστό, ο τελευταίος κύκλος του Game Of Thrones, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου από το HBO. H ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα ωραιότατο teaser που έχουμε δει κάμποσες φορές στο repeat.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το GOT τόσο επιτυχημένο;

Aς παραδεχτούμε μερικές αλήθειες: Σε όλους μας αρέσουν οι σαπουνόπερες και δεν εννοούμε σειρές χαμηλής αισθητικής με μελό αποτέλεσμα, αλλά ιστορίες με ίντριγκες, θανάτους και δολοπλοκίες. Τώρα φαντάσου αυτήν την τέλεια συνταγή συνοδευμένη από δράκους, μάγους και γενικά αστείρευτη φαντασία. Αυτό ακριβώς είναι το GOT! Μια επική περιπέτεια με ανατροπές, που κανείς δεν είναι σίγουρο ότι θα επιβιώσει στο τέλος.

Το πλούσιο lore

Η μεγάλη ιστορία που κρύβεται μπροστά και πίσω από το Westeros, είναι ακόμη ένας λόγος που η σειρά αυτή έχει τόση γοητεία. Ποιος δεν θα ‘θελε να εξερευνήσει κάθε γωνιά και κάθε σημαντικό γεγονός αυτού του κόσμου και να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του;

Διάβασε περισσότερα στο RISETV

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Game Of Thrones: Γιατί όλος ο πλανήτης περιμένει τον τελευταίο κύκλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!