VIRAL

Απίθανος διαγωνισμός ακροβασίας σε τεντωμένο σχοινί με… ψηλοτάκουνα! (vid)

Ένας διαγωνισμός σχοινοβασίας που προκαλεί ίλιγγο… διοργανώθηκε στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας! Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να καταφέρουν να περπατήσουν ένα τεντωμένο σχοινί μήκους 55 μέτρων, το οποίοι βρίσκονταν σε ύψος… 1300 μέτρων. Νικήτρια του πρωτότυπου αυτού αγώνα αναδείχθηκε με μεγάλη διαφορά χρόνου η Γαλλίδα αθλήτρια Μιμί Γκεσντόν, που διέσχισε...
Απίθανος διαγωνισμός ακροβασίας σε τεντωμένο σχοινί με… ψηλοτάκουνα! (vid)

Ένας διαγωνισμός σχοινοβασίας που προκαλεί ίλιγγο… διοργανώθηκε στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας!

Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να καταφέρουν να περπατήσουν ένα τεντωμένο σχοινί μήκους 55 μέτρων, το οποίοι βρίσκονταν σε ύψος… 1300 μέτρων.

Νικήτρια του πρωτότυπου αυτού αγώνα αναδείχθηκε με μεγάλη διαφορά χρόνου η Γαλλίδα αθλήτρια Μιμί Γκεσντόν, που διέσχισε την απόσταση σε χρόνο 9’24”. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Καναδή Μία Νόμπλε, που κατάφερε να διασχίσει την διαδρομή σε 22’36”, ενώ η Φέιθ Ντίκεϊ από τις ΗΠΑ δεν κατάφερε να περάσει απέναντι σε καμία από τις τρεις προσπάθειές της.

«Για μένα ήταν τόσο μεγάλη πρόκληση να περπατάω φορώντας τακούνια μπροστά σε τόσους πολλούς ανθρώπους και στην τηλεόραση. Δεν είμαι συνήθως πολύ καλή υπό πίεση», δήλωσε στο Euronews η Γκεσντόν, η οποία σύμπλήρωσε ότι κατάφερε να ελέγξει το άγχος και τα συναισθήματά της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίθανος διαγωνισμός ακροβασίας σε τεντωμένο σχοινί με… ψηλοτάκουνα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.