VIRAL

Ημίγυμνος επαρχιώτης μηχανόβιος κάνει τον «Τιτανικό» σε ρεσιτάλ… «ψευτομαγκιάς»! (vid)

Παραφράζοντας τον στίχο «οι πλούσιοι επαρχιώτες μηχανόβιοι» της παλιάς γνωστής επιτυχίας των Πυξ Λαξ, μετά  την επίδειξη «μαγκιάς» από ημίγυμνο μηχανόβιο στην Εθνική Οδό, στα Χανιά της Κρήτης. Οι Διερχόμενοι οδηγοί έμειναν άφωνοι με την παράτολμη όσο και… «συμπλεγματική» ενέργεια του οδηγού που σηκώθηκε όρθιος στη μοτοσικλέτα του, θυμίζοντας κάτι από τη γνωστή σκηνή του...
Ημίγυμνος επαρχιώτης μηχανόβιος κάνει τον «Τιτανικό» σε ρεσιτάλ… «ψευτομαγκιάς»! (vid)

Παραφράζοντας τον στίχο «οι πλούσιοι επαρχιώτες μηχανόβιοι» της παλιάς γνωστής επιτυχίας των Πυξ Λαξ, μετά  την επίδειξη «μαγκιάς» από ημίγυμνο μηχανόβιο στην Εθνική Οδό, στα Χανιά της Κρήτης.

Οι Διερχόμενοι οδηγοί έμειναν άφωνοι με την παράτολμη όσο και… «συμπλεγματική» ενέργεια του οδηγού που σηκώθηκε όρθιος στη μοτοσικλέτα του, θυμίζοντας κάτι από τη γνωστή σκηνή του «Τιτανικού», χωρίς να υπολογίσει ότι βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Το βίντεο της ριψοκίνδυνης αλλά και αχρείαστης αυτής «παράστασης» καταγράφηκε από αυτόπτη μάρτυρα και δημοσιεύθηκε από το zarpanews.gr.

Δείτε το:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ημίγυμνος επαρχιώτης μηχανόβιος κάνει τον «Τιτανικό» σε ρεσιτάλ… «ψευτομαγκιάς»! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.