FEATURED

Βαλβέρδε: «Είναι ωραίο να βλέπεις μπάλα στην εποχή του Μέσι» (vid)

Ο τεχνικός της Μπάρτσα υποκλίθηκε στον Αργεντινό σούπερ σταρ
Βαλβέρδε: «Είναι ωραίο να βλέπεις μπάλα στην εποχή του Μέσι» (vid)

Αποθέωση. Τίποτα περισσότερο από αποθέωση και υπόκλιση. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τα… είδε όλα για 65 λεπτά κόντρα στην Αλαβές, αλλά τελικά η Μπαρτσελόνα μπήκε με το δεξί στη La Liga. 

H νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Αλαβές μέσα στο «Καμπ Νου» δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Ωστόσο, αν δεν ήταν ο Μέσι να ξεκλειδώσει την άμυνα των αντιπάλων, η γκέλα δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα.

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον αγώνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποκλίθηκε στα κατορθώματα του 31χρονου επιθετικού, τονίζοντας πως ο κόσμος θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που ζει στην εποχή του.

https://www.youtube.com/watch?v=-ABCt6hqiC4

«Είμαι τυχεροί που τον παρακολουθούμε. Αν σ’ αρέσει να τον παρακολουθείς, φαντάσου να τον έχει και στην ομάδα σου. Είναι ωραίο να βλέπεις ποδόσφαιρο στην εποχή του Μέσι»., δήλωσε.

Ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε να πει τη γνώμη του για το ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει σημειώσει το 5000ό όσο και το 6000ό γκολ της Μπαρτσελόνα στη La Liga: «Είτε είναι πολύ τυχερός, είτε πολύ καλός. Στοιχηματίζω στο δεύτερο».

Για τον τρόπο που σκόραρε, περνώντας την μπάλα κάτω από το τείχος, το πρώτο γκολ, σημείωσε:«Περιμένεις την έκπληξη. Βλέπει αυτό που δεν μπορεί να δει κανείς άλλος».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαλβέρδε: «Είναι ωραίο να βλέπεις μπάλα στην εποχή του Μέσι» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.