FEATURED

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του Ηρακλή

Ο Ηρακλής έχει “βάλει” στο μάτι την άνοδο στη Basket League και όσο πλησιάζουν οι μέρες για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν στην Α2 οι άνθρωποι της ομάδας προετοιμάζονται πυρετωδώς. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του “Γηραιού” στο Instagram ανακοινώθηκαν οι νέες φανέλες της ομάδας. Η πρώτη εμφάνιση του Ηρακλή είναι λευκή με μπλε λεπτομέρειες,...
Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του Ηρακλή

Ο Ηρακλής έχει “βάλει” στο μάτι την άνοδο στη Basket League και όσο πλησιάζουν οι μέρες για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν στην Α2 οι άνθρωποι της ομάδας προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του “Γηραιού” στο Instagram ανακοινώθηκαν οι νέες φανέλες της ομάδας. Η πρώτη εμφάνιση του Ηρακλή είναι λευκή με μπλε λεπτομέρειες, ενώ η δεύτερη εμφάνιση είναι σε έντονο μπλε με μαύρο.

Παράλληλα στην μπροστινή όψη της φανέλας υπάρχει έντονη συντομογραφία που χαρακτηρίζει τον Θεσσαλονικιό Σύλλογο.

https://www.instagram.com/p/BnldW9TAYV4/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του Ηρακλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.