ΠΑΟΚ

Έρχεται η μεγάλη μέρα του Ουάρντα!

Ο Αιγύπτιος θα πάρει φανέλα βασικού και θέλει να δώσει αποδείξεις
Έρχεται η μεγάλη μέρα του Ουάρντα!

Η Κυριακή θα είναι η μεγάλη μέρα του Αμρ Ουάρντα. Η στιγμή που περίμενε εδώ αρκετό καιρό ο Αιγύπτιος έρχεται…

«Ενδεχομένως θα παίξει και σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε πολύ να γίνει ο παίκτης που θα βοηθάει την ομάδα. Είναι σε διαδικασία κατανόησης αυτού που θέλουμε». Καθόλου τυχαία δεν έγιναν οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Αμρ Ουάρντα την Κυριακή μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.

Ο προπονητής του Δικεφάλου είχε αποϕασίσει να μην χρησιμοποιήσει ξανά τον διεθνή επιθετικό και η εντολή που δόθηκε ήταν να περιμένουν οι ιθύνοντες της ομάδας την μεταγραϕική περίοδο του χειμώνα ώστε να τον παραχωρήσουν.

Ωστόσο τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο παίκτης του ΠΑΟΚ δείχνει μεγάλη διάθεση και είναι ο καλύτερος στις προπονήσεις. Απέναντι στην Τσέλσι ο Ρουμάνος τον πήρε στην αποστολή και με τη Λαμία τον χρησιμοποίησε για λίγα λεπτά. Πλέον απέναντι στη Λάρισα την Κυριακή στην Τούμπα αναμένεται να τον ξεκινήσει καθώς και ο Λουτσέσκου δεν βρίσκει από τους υπόλοιπους εξτρέμ την ποιότητα του ταλαντούχου παίκτη!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει βασικός την Κυριακή και είναι η μεγάλη του ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και πως η περσινή του σεζόν με τον Ατρόμητο αλλά και η παρουσία του το καλοκαίρι στα ευρωπαϊκά ματς μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο Ουάρντα πλέον έχει την τελευταία μεγάλη του ευκαιρία να καταξιωθεί τον ΠΑΟΚ. Το ταλέντο του δεν αμϕισβητείται το προπονητικό τιμ είχε παράπονα από αυτόν μόνο σε ότι αϕορά το τακτικό κομμάτι και κάποιες στιγμές από τη συμπεριφορά του ωστόσο οι ποδοσϕαιρικές του ικανότητες είναι τέτοιες που συνεχίζει να κερδίζει ευκαιρίες.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν θα συζητήσει πιθανή παραχώρηση του αν έρθει κάποια πρόταση. Το αντίθετο οι «ασπρόμαυροι» είναι ανοιχτοί σε πρόταση που να φτάνει τα δύο εκατομμύρια ευρώ αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την αγωνιστική και την εξωαγωνιστική εικόνα του Ουάρντα από εδώ και πέρα για αυτό και το… νέο ξεκίνημα του Αιγύπτιου με πρώτο βήμα το ματς απέναντι στη Λάρισα είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

«Κίνδυνος» για Βέρνμπλουμ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχεται η μεγάλη μέρα του Ουάρντα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.