FEATURED

Παναθηναϊκός: Νίκη στο «Βαρδινογιάννειο» για την Κ19 (pic)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε, με 1-0, τον ΟΦΗ για τη Super League K19 στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής που έγινε στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» του Ηρακλείου. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Κρητικοί έμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, με το «τριφύλλι» να φτάνει τους 21 σε 12 ματς και να διατηρείται στην εξάδα...
Παναθηναϊκός: Νίκη στο «Βαρδινογιάννειο» για την Κ19 (pic)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε, με 1-0, τον ΟΦΗ για τη Super League K19 στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής που έγινε στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» του Ηρακλείου.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Κρητικοί έμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, με το «τριφύλλι» να φτάνει τους 21 σε 12 ματς και να διατηρείται στην εξάδα μετά από 5 διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Ο Ηλιάδης στο 28’ άνοιξε και διαμόρφωσε το σκορ, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο μα συνολικά να είναι κατώτεροι.

Για την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου αγωνίστηκαν οι Χριστοδουλής, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Σαντικάι, Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Ηλιάδης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Σερπέζης κι ως αλλαγές οι Βαγιαννίδης, Σούλτσε, Μανιδάκης.

Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος βρέθηκαν πλάι στην Κ19 και παρακολούθησαν το ματς μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του ΟΦΗ Ηλία Πουρσανίδη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Νίκη στο «Βαρδινογιάννειο» για την Κ19 (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.