FEATURED

ΠΑΟΚ: Με Μίσιτς η αποστολή!

Οι «εκλεκτοί» του Ραζβάν Λουτσέσκου
ΠΑΟΚ: Με Μίσιτς η αποστολή!

Με τον Γιόζιπ Μίσιτς να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ουσιαστικά με μόλις μία προπόνηση μετά το ματς με τον Πανιώνιο, o ΠΑΟΚ αλλάζει διοργάνωση, αλλά διατηρεί τη νοοτροπία νικητή προκειμένου να περάσει το εμπόδιο της Παναχαϊκής και να συνεχίσει χωρίς απώλειες και την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας είχε δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ετοιμάζει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό του 2-1, σκορ το οποίο καλείται ν’ ανατρέψει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λέο Μάτος που επιστρέφει από τιμωρία, καθώς και τον Γιόσιπ Μίσιτς , ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κάνιας , Κίτσιου , Βέρνμπλουμ κι ο Πέλκας που δεν είναι 100% έτοιμος λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι ενσωματώθηκαν στην ομάδα, με τον πρώτο ν’ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της συμμετοχής του στον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Μίσιτς , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Μπαλογιάννης , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Λημνιός , Καρέλης , Άκπομ .

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Γιαννούλη

Η απίστευτη πρόταση ΠΑΟΚ σε Βαρέλα και το «όχι» του παίκτη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Με Μίσιτς η αποστολή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.