ΗΡΑΚΛΗΣ

Παίζει… μπάλα με Τσίπρα ο Ηρακλής!

O 25χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του "γηραιού" τη φετινή αγωνιστική περίοδο
Παίζει… μπάλα με Τσίπρα ο Ηρακλής!

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ηρακλής για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο “γηραιός” απέκτησε τον Ανδρέα Τσίπρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός με εμπειρία από την κατηγορία στην Καλλιθέα και στους Θεσσαλούς θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τσίπρα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ανδρέας (γεν.1993) είναι μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί από το 2014 μέχρι το 2017 στην Καλλιθέα (50 συμμετοχές, 4 γκολ) και στα Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με 19 συμμετοχές.

Ανδρέα σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή με την ευχή να είσαι πάντα υγιής και να εκπληρώσεις τόσο τους προσωπικούς όσο και τους στόχους της ομάδας μας”.

Ανακοίνωσε Τσελεπίδη η Παναχαϊκή

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παίζει… μπάλα με Τσίπρα ο Ηρακλής!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.