ΗΡΑΚΛΗΣ

Κι επίσημα ο Χιντζίδης στον Ηρακλή

Ο «Γηραιός» ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου αμυντικού, που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟΧ Κισσαμικό
Κι επίσημα ο Χιντζίδης στον Ηρακλή

Ο Στράτος Χιντζίδης έλυσε πριν από δύο μέρες το συμβόλαιό του με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και το Σάββατο (18/8), ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο 31χρονος αμυντικός είδε συμφωνήσει ουσιαστικά εδώ και καιρό με τον «Γηραιό» και γι’ αυτό άλλωστε έλυσε άρον-άρον το συμβόλαιό του με τους Χανιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή ανακοινώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Στράτο Χιντζίδη. Ο Στράτος (γεν1987, ύψος 1.74) είναι αμυντικός και έχει αγωνιστεί σε Πολύκαστρο, Ένωση Αλεξανδρούπολης, Φωκικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαικός, Πόντιοι Κατερίνης, Πανηλειακό, Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλή, Παναχαική, Ολυμπιακό Βόλου, Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, Τρίκαλα. Στράτο καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας. Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε αγωνιστική επιτυχία».

http://www.sportime.gr/metagrafiko-pazari/75210/metagrafes-football-league-2018-2019/

Ανακοίνωσε Κανακούδη ο Ηρακλής

Ηρακλής: «Απαιτούμε ισονομία…»

Παρελθόν από τον ΑΟΧ Κισσαμικό ο Χιντζίδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κι επίσημα ο Χιντζίδης στον Ηρακλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.