ΗΡΑΚΛΗΣ

Βοσνιάδης: «Συγγνώμη από τον κόσμο»

Ο προπονητής του Ηρακλή τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να πατήσει στα πόδια της και να επανέλθει
Βοσνιάδης: «Συγγνώμη από τον κόσμο»

Η ήττα με 6-1 από τον Ατρόμητο ήταν ένα ταπεινωτικό αποτέλεσμα για τον Αλέκο Βοσνιάδη και τον Ηρακλή.

Ο προπονητής του «Γηραιού» είπε μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι να επαναφέρει άμεσα την ηρεμία στην ομάδα, ενώ ζήτησε και από τον κόσμο για την εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς το σκορ πήρε μια απίστευτη έκταση, κανείς δεν περίμενε. Είναι ευκαιρία να κοιτάξουμε τα καλά μας και τα κακά μας. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι πως όταν στραβώνει το παιχνίδι να μπορούμε να επανέλθουμε. Δεχτήκαμε ένα στραβό γκολ στο ημίχρονο και είπαμε να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε και πάλι ένα κακό γκολ και από εκεί και μετά δείξαμε παθητικότητα, ήμασταν σε όλα δεύτεροι. Ξέρουμε ότι υπάρχει τεράστια πίεση στον Ηρακλή και θέλουμε να επανέλθουμε.

Πιστεύω ότι υπάρχουν κακές μέρες στο ποδόσφαιρο, σήμερα απογοητεύσαμε τον κόσμο μας του δώσαμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα πρέπει να πατήσουμε στα πόδια μας και να επανέλθουμε. ​Μετά από τέτοιες ήττες τα λόγια είναι περιττά, συγγνώμη από τον κόσμο αλλά είμαστε μια έμπειρη ομάδα και μετά από μεγάλες στραβές μπορούμε να επανέλθουμε.

Αν μπούμε να διαλύσουμε την ομάδα τότε θα έχουμε κάνει ένα έγκλημα. Πρέπει να κοιτάξουμε να επαναφέρουμε την ηρεμία μέσα στην ομάδα. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα. Υπήρχαν προβλήματα και κοιτάξαμε να έχουμε μια πιο φρέσκια ομάδα αλλά από την ώρα που λέμε ότι έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, τότε πρέπει να τους εκμεταλλευτούμε όλους. Κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα θα παρατήσει αυτό το παιχνίδι μετά από δύο στραβά γκολ. Ακόμα και άμα ξαναπαίζαμε θα είχαμε και πάλι την ίδια φιλοσοφία».

Ο Ατρόμητος διέλυσε τον Ηρακλή με 6-1!

Κύπελλο Ελλάδας: Το πανόραμα των ομίλων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βοσνιάδης: «Συγγνώμη από τον κόσμο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.