ΗΡΑΚΛΗΣ

Βοσνιάδης: «Να μας αφήσουν να πάρουμε αυτό που αξίζουμε»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, ενώ εξέφρασε τα παράπονα για τη διαιτησία
Βοσνιάδης: «Να μας αφήσουν να πάρουμε αυτό που αξίζουμε»

Η εβδομάδα δεν εξελίσσεται καλά για τον Ηρακλή, αφού μετά το διασυρμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο, ήρθε η ήττα και στο ντέρμπι με την Κέρκυρα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του και εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία, στην οποία και στάθηκε.

Ο προπονητής του «Γηραιού», ο οποίος είδε την ομάδα του να μένει στους τρεις βαθμούς μετά τη δεύτερη αγωνιστική της Football League, τόνισε σε δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων, που διεκδικούν την άνοδο. Αγωνιστήκαμε όπως πρέπει, με πείσμα και δύναμη, είχαμε τις ευκαιρίες και την κατοχή και δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Στην πρώτη κακή στιγμή μας, μια απίστευτη εκτέλεση από τον Σιατραβάνη, έφερε το γκολ για την Κέρκυρα. Είναι από τα ματς που στραβώνουν με το ένα γκολ.

Μετά από αυτό, προσπαθήσαμε να παίξουμε, τουλάχιστον για να ισοφαρίσουμε, αλλά ήταν αδύνατο να παιχθεί παιχνίδι, με τις συνεχείς διακοπές και καθυστερήσεις, εφόσον φτάσαμε στο σημείο να διακόπτεται ο αγώνας, χωρίς καν εντολή του διαιτητή.

Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε για τη συνέχεια, εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, διαθέτουμε ένα καλό σύνολο και χρειαζόμαστε ηρεμία για να προχωρήσουμε. Απλώς, θα πρέπει να μας επιτρέπουν να παίρνουμε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι αξίζουμε».

Football League: Νίκη της Κέρκυρας με γκολ του… πρώην!

Βάζει πλάτη ο Κατσουράνης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βοσνιάδης: «Να μας αφήσουν να πάρουμε αυτό που αξίζουμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.