ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Τη Δευτέρα (5/11) σύσκεψη για όλα!

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά στον Ηρακλή, ακόμη και αυτό της απομάκρυνσης του Αλέκου Βοσνιάδη από την τεχνική ηγεσία
Ηρακλής: Τη Δευτέρα (5/11) σύσκεψη για όλα!

Το κλίμα στον Ηρακλή είναι πολύ άσχημο μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δέχεται πολύ μεγάλη πίεση, αφού το ταπεινωτικό 6-1 από τον Ατρόμητο δεν ακολούθησε μία καλή εμφάνιση και νίκη, αλλά μία μέτρια εμφάνιση και ήττα στο ντέρμπι της Football League από την Κέρκυρα.

Έτσι το πρωί της Δευτέρας (5/11) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, όπου θα παραβρεθούν ο Στάθης Καραντώνης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Εκει θα βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης και το βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η εικόνα της ομάδας. Μάλιστα αναμένεται να του ζητηθεί και η δική του τοποθέτηση αλλά και εισήγηση σχετικά με το μέλλον του συλλόγου.

Επιπλέον πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον Τομ Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει επιστρέψει στη βάση του στη Φιλαδέλφεια.

Football League: Νίκη της Κέρκυρας με γκολ του… πρώην!

Αιγινιακός: Παραιτήθηκε ο Χαραλαμπίδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Τη Δευτέρα (5/11) σύσκεψη για όλα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.