ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Αποφασισμένος για τη νίκη με Αιγινιακό

Ο Ηρακλής δεν έχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό του, εκτός από τη νίκη, στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (11/11, 15:00) με τον Αιγινιακό
Ηρακλής: Αποφασισμένος για τη νίκη με Αιγινιακό

Ο Ηρακλής προέρχεται από δύο άσχημα αποτελέσματα και τώρα στον αγώνα με τον Αιγινιακό θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες.

Ο «Γηραιός» γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες, αρχικά από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο και μάλιστα με το ταπεινωτικό 6-1, ενώ ακολούθησε ακόμη μία από την Κέρκυρα στο πρωτάθλημα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, έχει αρκετά προβλήματα, έστω κι αν είναι γνωστά.

Εκτός αποστολής γι’ αυτή την αναμέτρηση της Football League είναι οι τραυματίες Τάι, Καζναφέρης και Κανακούδης. Επίσης δεν υπολογίζονται και οι Αμπάρης, Γόμος, Γιαννίτσης, Κωστούλας, Γ. Παπαδόπουλος, Στόιος, Μακρής και Πτηνόπουλος.

Στην αποστολή του Ηρακλή συμμετέχουν οι: Βοσνιάδης, Γρηγοριάδης, Χιντζίδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Κουκόλης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μουμίν, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Μενδρινός, Πασάς, Ντούνης, Γεωργίου, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας και Περόνε.

Football League: Συνέχισαν με νίκες Βόλος και Εργοτέλης (vid)

Football League: Τα τηλεοπτικά 5ης, 6ης και 7ης αγωνιστικής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Αποφασισμένος για τη νίκη με Αιγινιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.