ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Διευκρινήσεις για τα μεταγραφικά

Ο «γηραιός» εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας
Ηρακλής: Διευκρινήσεις για τα μεταγραφικά

Μεταγραφικά σενάρια περί επιστροφής του Βασίλη Παπαδόπουλου στον “γηραιό” προκάλεσαν την αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Η διοίκηση των “κυανόλευκων” ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Και τόνισε πως η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα για τις ομάδες της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι τίποτα από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με μεταγραφές δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η μεταγραφική περίοδος ξεκινά τον Ιανουάριο και θεωρούμε δεδομένο ότι μέχρι την έναρξή της, θα γραφτούν και άλλα ονόματα στο πλαίσιο αυτής της μεταγραφολογίας που ξεκίνησε από σήμερα χωρίς λόγο και αιτία.

Παράλληλα θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πάντες ότι για οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση γίνει προς ενίσχυση του Ηρακλή, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση με ανακοίνωση που θα εκδοθεί από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Κάτι που θα συμβεί ωστόσο από τον επόμενο μήνα που ξεκινά επίσημα η μεταγραφική περίοδος και όχι από τώρα».

Football League: Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Football League: Τα γκολ της 7ης αγωνιστικής (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Διευκρινήσεις για τα μεταγραφικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.