ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Προβληματισμός και μεταγραφική ενίσχυση

Στον "γηραιό" αναζητούν τον τρόπο διαχείρισης της αγωνιστικής κρίσης, δεδομένες οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό
Ηρακλής: Προβληματισμός και μεταγραφική ενίσχυση

Ο Ηρακλής υπέστη ακόμα μία ήττα σοκ στην έδρα του, αυτή τη φορά από τον Καραϊσκάκη Άρτας, με αποτέλεσμα να επιστρέψει η εσωστρέφεια και ο προβληματισμός.

Ο κόσμος αντέδρασε με ξέσπασμα οργής και επιθετικότητα κατά των ποδοσφαιριστών για την εικόνα που εμφάνισαν για ακόμα μία φορά.

Ο Τομ Παπαδόπουλος αναμένεται άμεσα επί ελληνικού εδάφους, πιθανότητα την Παρασκευή (14/12), προκειμένου να μιλήσει με τους συνεργάτες για την αντιμετώπιση της όλης κατάστασης.

Σε συνεργασία με τον διοικητικό υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ηλία Θεοδωρίδη και τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Άπαντες θα θέσουν επί τάπητος το πλάνο για τη μεταγραφική ενίσχυση, σε μία προσπάθεια να αλλάξει άρδην το αγωνιστικό προφίλ του “γηραιού”.

Football League: Την έκπληξη ο Καραϊσκάκης, μηδέν στη Φιλιππούπολη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Προβληματισμός και μεταγραφική ενίσχυση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.