ΗΡΑΚΛΗΣ

Οπαδοί του Ηρακλή προς παίκτες: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ»

Εκτός ελέγχου δείχνει να είναι η κατάσταση στον Ηρακλή με τους παίκτες να συγκεντρώνουν πάνω τους την οργή των φιλάθλων
Οπαδοί του Ηρακλή προς παίκτες: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ»

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε οριακό σημείο μετά και τη νέα ήττα από τον Απόλλων Πόντου και η κατάσταση κινδυνεύει να βγει εκτός ελέγχου.

Οι οπαδοί ήταν έξαλλοι με τη νέα αποτυχία κόντρα στην ομάδα της Καλαμαριάς και μάλιστα στο ντεμπούτο του Μανουέλ Ρόκα, η οποία ήτα η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα κι έφερε το σύλλογο ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά το τέλος του αγώνα, φώναζαν στους ποδοσφαιριστές «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ», ενώ όταν τέλειωσε το ματς, ένας οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο, για να σταματήσουν τελικά οι αστυνομικοί και να τον συλλάβουν.

Μάλιστα λίγο έλειψε να προκύψει γενική σύρραξη μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, αφού οι οπαδοί ζήτησαν την απελευθέρωσή του, κάτι που δε συνέβη και τα αίματα άναψαν για λίγο.

Football League: Με ανατροπή ο Βόλος, νίκες για Εργοτέλη, Απόλλων Πόντου

Απόλλων Λάρισας- ΑΟΧ Κισσαμικός 0-3: Με «σόου» του Ρίσκι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπαδοί του Ηρακλή προς παίκτες: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.