ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Απαλλάσσεται από το 50% των ποδοσφαιρικών χρεών!

Ο Ηρακλής θα απαλλαχθεί από τα μισά του χρέη σε ποδοσφαιριστές βάσει μία αλλαγή στο άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης
Ηρακλής: Απαλλάσσεται από το 50% των ποδοσφαιρικών χρεών!

Ο Ηρακλής βρίσκει μία σωτήρια αλλαγή του άρθρου 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης, σύμφωνα με την οποία, απαλλάσσεται από το 50% των χρεών.

Συγκεκριμένα η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι κάθε νέα ΠΑΕ που ιδρύεται (με την ίδια ή ανάλογη επωνυμία και το ίδιο ή ανάλογο σήμα και χρώματα) ευθύνεται για τις ποδοσφαιρικές οφειλές σε ποσοστό 50% αυτών. Η καταληκτική ημερομηνία για τη γνωστοποίησή τους είναι η 21η Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Σε συμφωνία με το Παράρτημα I, άρθρα 4,5 του ΚΑΠ και το άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης κάθε νέα Π.Α.Ε. που ιδρύεται (με την ίδια ή ανάλογη επωνυμία και το ίδιο ή ανάλογο σήμα και χρώματα) ευθύνεται για τις ποδοσφαιρικές οφειλές σε ποσοστό 50% αυτών, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον με την Π.Α.Ε. που υποβιβάστηκε και έχει τεθεί σε εκκαθάριση.

Βάσει των παραπάνω ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία για την γνωστοποίηση τους η 21η Ιανουαρίου 2019. Καλούνται οι πιστωτές της προηγούμενης εταιρείας να γνωστοποιήσουν τις υφιστάμενες οφειλές προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά (τελεσίδικες αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων, συμφωνίες διακανονισμού/εκχώρησης, κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, εντολές πληρωμής κλπ)».

Δόξα Δράμας: Ανατροπή και ένσταση κατά Αήττητου Σπάτων

Σπάρτη: Απόφαση επιβολής ποινών για Γραικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Απαλλάσσεται από το 50% των ποδοσφαιρικών χρεών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.