ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Οριστικό τέλος με Κλέιτον

Ο Βραζιλιάνος μέσος έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και άμεσα θα λύσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ
Ηρακλής: Οριστικό τέλος με Κλέιτον

Αποχωρεί ο Σίλβα Κλέιτον από τον Ηρακλή, μετά και τον αποκλεισμό του από την αποστολή της αναμέτρησης με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στη λίστα των υπό αποδέσμευση, λόγω του υψηλού του συμβολαίου και της χαμηλής του προσφοράς.

Η επιλογή του να αποστείλει εξώδικο στην ΠΑΕ για τα οφειλόμενα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του στον “γηραιό”.

Έτσι, ο Μανουέλ Ρόκα τον άφησε εκτός 18άδας για το ματς του Σαββάτου (5/1), στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα αποχώρησης.

Τη Δευτέρα αναμένεται να προχωρήσουν οι διαδικασίες περαιτέρω τακτοποίησης των οικονομικών θεμάτων μαζί του και έπειτα να λυθεί η συνεργασία.

Η αποστολή για τα Χανιά

Με νέα πρόσωπα στην 18άδα ταξιδεύει ο Ηρακλής στην Κρήτη για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5/1, 15:00) με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό στα Περιβόλια.

Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε τους Ορφανίδη, Στεργίδη και Βιτλή. Εκτός έμειναν οι Κλέιτον, Κουκόλης, Τάι.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Βοσνιάδης, Γρηγοριάδης, Ορφανίδης, Στεργίδης, Βιτλής, Κούσας, Ντούνης, Χασομέρης, Περόνε, Ρόβας, Παναγιωτούδης, Κωστούλας, Στάμου, Πασάς, Ζιαμπάρης, Γιαννίτσης, Κουτρομάνος και Πτηνόπουλος.

Ηρακλής: Ανακοίνωσε 6 μεταγραφές

Στην Πετρολούλ ο Κοζορώνης

Στη Δόξα Δράμας ο Δούμτσιος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Οριστικό τέλος με Κλέιτον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.