ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Γι’ αυτό ανακλήθηκαν τα δελτία…

Ο Ηρακλής έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, αλλά τα δελτία των Ορφανίδη, Βιτλή και Στεργίδη ανακλήθηκαν, καθώς η ΠΑΕ δεν είχε ενημερωμένη ασφαλιστική ενημερότητα
Ηρακλής: Γι’ αυτό ανακλήθηκαν τα δελτία…

Ο Ηρακλής παρατάχθηκε στον αγώνα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό με μόλις πέντε παίκτες στον πάγκο κι αυτό γιατί ανακλήθηκαν τα δελτία των Ορφανίδη, Στεργίδη και Βιτλή.

Μάλιστα το παράδοξο είναι ότι η διοίκηση είχε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, αλλά η ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία, λόγω εκκρεμότητας με την ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ.

Γι’ αυτό δεν οφείλεται η παρούσα διοίκηση, αλλά η πρώην υπό τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Η νυν διοίκηση ακολούθησε κατά γράμμα τη διαδικασία, πληρώνοντας τα παράβολα που έπρεπε.

Ωστόσο, από την ΕΠΟ προέκυψε ότι υπάρχει εκκρεμότητα με την ασφαλιστική ενημερότητα της ομάδας, τυπικό θέμα που χρειάζεται διευθέτηση από την ΠΑΕ, ώστε να φτάσουν τα απαραίτητα έγγραφα στην Ομοσπονδία.

Στη συνέχεια υπήρξε επικοινωνία των ανθρώπων της ΕΠΟ με τους αρμόδιους στον Ηρακλή, όπου τους ενημέρωσαν ότι οι παίκτες δεν μπορούν να αγωνιστούν, αφού τα δελτία τους δεν είναι σε ισχύ, λόγω της εκκρεμότητας με την ασφαλιστική ενημερότητα.

Από την ΠΑΕ έλεγαν ότι το ζήτημα είναι τυπικό και θα έχει διευθετηθεί στη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε και οι τρεις να έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την επόμενη κιόλας αναμέτρηση.

Football League: Μπήκε με το… δεξί και με «διπλό» ο Ηρακλής

Ηρακλής: Οριστικό τέλος με Κλέιτον

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Γι’ αυτό ανακλήθηκαν τα δελτία…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.