ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Εκτός ο Στάμου, στην αποστολή ο Κλέιτον!

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την αποστολή εν όψει Εργοτέλη, στην οποία είναι ο Σίλβα Κλέιτον, αλλά όχι ο τραυματίας Στάμου και οι νεαποκτηθέντες
Ηρακλής: Εκτός ο Στάμου, στην αποστολή ο Κλέιτον!

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (13/1, 15:00) με τον Εργοτέλη και τα προβλήματα δεν έλειψαν.

Συγκεκριμένα απουσιάζει ο Δημήτρη Στάμου, ο οποίος αποκλείστηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Εκτός είναι και οι Καλτσάς και Τάι, ενώ αντίθετα αποθεραπεύτηκαν και υπολογίζονται κανονικά οι Κουκόλης και Κωστούλας.

Επιπλέον στην αποστολή είναι ο Σίλβα Κλέιτον, σε μία απόφαση που προκάλεσε απορίες, αφού ο Βραζιλιάνος μέσος είναι με το ένα πόδι στην έξοδο. Τέλος, δεν υπάρχουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού η ΠΑΕ δεν διαθέτει ασφαλιστική ενημερότητα και δεν μπορεί να εκδώσει δελτία.

Αναλυτικά στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη είναι οι: Βοσνιάδης, Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Κουκόλης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Πασάς, Πτηνόπουλος, Ντούνης, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας, Περόνε.

ΑΟΧ Κισσαμικός: Με Κουσκουνά στην αποστολή

Εργοτέλης: Ανακοίνωσε τον Προβιδάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Εκτός ο Στάμου, στην αποστολή ο Κλέιτον!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.