ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρόκα: «Οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή»

Ο Μανουέλ Ρόκα μίλησε για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Ηρακλή να φτάσουν στη νίκη επί του Εργοτέλη, αλλά και για τη συνέχεια
Ρόκα: «Οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή»

Ο Μανουέλ Ρόκα στάθηκε στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του έβγαλαν ψυχή μέσα στο γήπεδο και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη επί του Εργοτέλη.

Ο προπονητής του Ηρακλή ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παλεύουν με νύχια και με δόντια για τη φανέλα του συλλόγου.

Αναλυτικά είπε: «Είδα ότι οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή. Είχαμε ένταση, πηγαίναμε πρώτοι στη μπάλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλει πάνω από όλα να παλεύουμε για τη φανέλα, με νύχια και με δόντια. Είναι δύσκολο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ομάδα χτίστηκε για να επιτρέψει στη Super League και τώρα είναι στη μέση της βαθμολογίας. Βήμα βήμα, όμως, θα εμφανιστεί μια ομάδα που θα μας αρέσει».

Για την ψυχολογία της ομάδας του: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Είδα στο ημίχρονο κατεβασμένα κεφάλια, όταν μας ισοφάρισε ο Εργοτέλης. Είναι δύσκολη η κατηγορία, δεν κερδίζεις εύκολα τίποτα. Δεν παρατάμε ποτέ το παιχνίδι. Μας βοηθάει η δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Κάποιες φορές κάνεις μεγάλη προσπάθεια και δεν κερδίζεις. Αυτό που θέλω είναι να δίνουν τη ψυχή τους οι παίκτες. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε και τον εαυτό μας. Να γίνουμε ομάδα-οικογένεια».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε τη νίκη: «Ήταν τελικός το σημερινό παιχνίδι όπως για μένα είναι και το επόμενο. Θέλουμε συνεχόμενες νίκες. Γι αυτό και το πανηγύρισα σαν μια μεγάλη νίκη. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Δεν υπάρχει απλό παιχνίδι. Αν θες να πετύχεις το στόχο σου, κάθε αγώνα πρέπει να τον βλέπεις σαν τελικό»

Για τις μεταγραφές: «Περιμένουμε να εκδοθούν τα δελτία και να παίξουν οι μεταγραφές. Σήμερα θα μιλήσω για τους παίκτες που έπαιξαν. Θέλω όποιος μπαίνει να παίξει, να βάζει πάνω απ όλα τη ομάδα. Όπως έκανε ο Ρόβας, που μπήκε στο γήπεδο από τον πάγκο με χαμόγελο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχω πιο πλούσιο ρόστερ».

Ακάθεκτος ο Βόλος, νίκες για Ηρακλή, Δόξα Δράμας

Πλατανιάς-Αιγινιακός 3-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόκα: «Οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.