ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Βετούλας: Αποχωρεί από Κολοσσό, ανοίγει ο δρόμος για Νίκαια

Ο Πατρινός προπονητής είχε υποβάλλει εδώ και μέρες την παραίτησή του από την ομάδα και οδεύει προς τον Ιωνικό
Βετούλας: Αποχωρεί από Κολοσσό, ανοίγει ο δρόμος για Νίκαια

Ο Πατρινός προπονητής είχε υποβάλλει εδώ και μέρες την παραίτησή του από την ομάδα και οδεύει προς τον Ιωνικό, ενώ ο Κολοσσός πήρε «όχι» από τον Σκουρτόπουλο

Η πρώτη αλλαγή προπονητή στην φετινή Basket League θα είναι γεγονός σε λίγες ώρες καθώς ο Νίκος Βετούλας θα αποχωρήσει από τον Κολοσσό.

Η κίνηση αυτή δεν είχε να κάνει απαραίτητα με την ήττα στο Λαύριο, καθώς ο 44χρονος τεχνικός είχε υποβάλλει εδώ και μέρες την παραίτησή του.

Πλέον ο Κολοσσός αναζητά προπονητή (έγινε επαφή με τον Ομοσπονδιακό, Θανάση Σκουρτόπουλο που απάντησε αρνητικά) ενώ ο Βετούλας θα κάνει την καθοριστική επαφή με τον Ιωνικό Νικαίας που φιλοδοξεί να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ μετά από 31 χρόνια!

Οι Νικαιώτες είχαν ενημερωθεί για την παραίτηση του Βετούλα και είχαν ξεκαθαρίσει ότι αν έμενε ελεύθερος θα ήταν ο πρώτος τους στόχος.

Στη Ρόδο αναζητούν προπονητή καθώς η ομάδα είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Αλλωστε μέσα στις επόμενες 4 αγωνιστικές εκτός των «εκτός προγράμματος» αναμετρήσεων με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (εντός και οι δύο) έχει ματς- φωτιά με Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη (8/12) και Ρέθυμνο στην Ρόδο (22/12).

Λαύριο – Κολοσσός 74-70: Νίκη χωρίς Σερέλη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βετούλας: Αποχωρεί από Κολοσσό, ανοίγει ο δρόμος για Νίκαια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.