ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στον Κόροιβο ο Κελαϊδής

Τον Χριστόφορο Κελαϊδή απέκτησε ο Κόροιβος, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (08/08). Ο 23χρονος άσος επέστρεψε στην Α2 μετά τη σεζόν 2015-16 που φορούσε τη φανέλα της Καβάλας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική και στον Πανελευσινιακό. Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή, Χριστόφορο Κελαϊδή....
Στον Κόροιβο ο Κελαϊδής

Τον Χριστόφορο Κελαϊδή απέκτησε ο Κόροιβος, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (08/08).

Ο 23χρονος άσος επέστρεψε στην Α2 μετά τη σεζόν 2015-16 που φορούσε τη φανέλα της Καβάλας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική και στον Πανελευσινιακό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή, Χριστόφορο Κελαϊδή.

Ο νέος αθλητής της ομάδας μας είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως guard και διακρίνεται για την ικανότητά του στο σουτ. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ ως συνοδοιπόρος των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, παίζοντας μαζί τους στο Φιλαθλητικό.

Τη σεζόν 2013-14 παραχωρήθηκε δανεικός στο Γαλάτσι, ένα χρόνο αργότερα επανήλθε στο Φιλαθλητικό και την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε στην Καβάλα, που μόλις είχε υποβιβαστεί από την Α1, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν στην Α2.

Πέρυσι, βρέθηκε στον Πανελευσινιακό, όπου και συνεργάστηκε, μάλιστα, με το βοηθό του Κώστα Σορώτου στον Κόροιβο ΙΕΚ Σμαρνάκη, Φοίβο Κωστή.

Καλωσορίζουμε τον Χριστόφορο στην οικογένεια του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη και ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλας της ομάδας μας»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον Κόροιβο ο Κελαϊδής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.