ΚΥΜΗ

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο κλειστό γήπεδο Κύμης (pics)

Μετά την άνοδό της στα σαλόνια της Basket League το 2016 η Κύμη έχει απομακρυνθεί από τη φυσική της έδρα, όμως σύντομα αυτό πρόκειται να αλλάξει. Το «Νίκος Μαρίνος» έχει κριθεί ακατάλληλο για την Α1 και η ομάδα της Εύβοιας αγωνίζεται στη στο κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης» τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, τον χειμώνα...
Αντίστροφη μέτρηση για το νέο κλειστό γήπεδο Κύμης (pics)

Μετά την άνοδό της στα σαλόνια της Basket League το 2016 η Κύμη έχει απομακρυνθεί από τη φυσική της έδρα, όμως σύντομα αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Το «Νίκος Μαρίνος» έχει κριθεί ακατάλληλο για την Α1 και η ομάδα της Εύβοιας αγωνίζεται στη στο κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης» τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, τον χειμώνα του 2017 η οροφή του κλειστού γήπεδου της Κύμης δεν άντεξε από τα χιόνια και κατέρρευσε, σοκάροντας άπαντες στην περιοχή.

Ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα στέγη της Κύμης άρχισε! Όπως ανακοίνωσε μέσω του Facebook ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξανδρος Θεοδώρου, εγκρίθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την αρχιτεκτονική μελέτη για το νέο κλειστό γήπεδο Κύμης.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Θεοδώρου:

«Η επιμονή και ο στόχος που έχουμε θέσει για το νέο κλειστό στην Κύμη έφεραν θετικά αποτελέσματα.

Εγκρίθηκε από την Γ.Γ.Αθλητισμού η αρχιτεκτονική μελέτη για το νέο κλειστό γήπεδο Κύμης. Οι υπηρεσίες του δήμου προχωρούν άμεσα στη σύνταξη και των υπολοίπων μελετών καθώς και για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την εκτέλεση του έργου!

Δείτε τα έγγραφα που μαρτυρούν τη δημιουργία του Νέου Κλειστού Γηπέδου στην Κύμη».

https://www.facebook.com/alexandros.theodorou/posts/10156471204524660

Δείτε τη φωτογραφία από το «Νίκος Μαρίνος» μετά την κατάρρευση της οροφής:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντίστροφη μέτρηση για το νέο κλειστό γήπεδο Κύμης (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.