ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Χωρίς Μπλάζιτς, Μαστούρ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Μάρκο Μπλάζιτς είναι τραυματίας, ενώ ο Χακίμ Μαστούρ δείχνει ότι δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα του Μάκη Χάβου
Λαμία: Χωρίς Μπλάζιτς, Μαστούρ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Λαμία έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μάρκο Μπλάζιτς είναι το σημαντικό πρόβλημα για τους Φθιώτες. Ο Σέρβος μέσος που αποτελεί τη… ραχοκοκαλιά της ομάδας δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Κατ’ επέκταση ο Μάκης Χάβος καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι τη θέση του, δίπλα στον Δημούτσο, θα πάρει εκτός απρόοπτου ο Σκόνδρας, ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος θα παραμένει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μήνυμα αποτελεί τον Χακίμ Μαστούρ, ο αποκλεισμός του από την αποστολή και όλα δείχνουν ότι αδειάζει ο… χρόνος στην κλεψύδρα για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό. Εκτός έμειναν επίσης, οι Καρυπίδης, Άντρονιτς και Μπαντής.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Δημούτσος, Επστάιν, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Λαμία: Σκέψεις δανεισμού για Ρόμανιτς

Πολλά τα… σύννεφα με τον Μαστούρ στη Λαμία

Χάβος: «Ο Ιανουάριος είναι κοντά…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Χωρίς Μπλάζιτς, Μαστούρ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.