ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Εκτός αποστολής ο Μαστούρ

Μετράει αντίστροφα ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός στους Φθιώτες
Λαμία: Εκτός αποστολής ο Μαστούρ

Χωρίς τον Μαστούρ θα πάει η Λαμία την Κυριακή (11/11) στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαροκινός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ουσιαστικά η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime.

Ο πρώην παίκτης της Μίλαν μετράει αντίστροφα στους Φθιώτες. Φαίνεται πως το γυαλί έχει ραγίσει. Ακολουθεί και η διακοπή του πρωταθλήματος και εκεί ίσως ξεκαθαρίσει το θέμα.

Πέραν του Μαστούρ ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Σαράνοφ. Αντιθέτως, πήρε σε αυτή τον προερχόμενο από τραυματισμό Μπλάζιτς. Ο τελευταίος, όμως, δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός.

Αναλυτικά η αποστολή: Μελίσσας, Μπαντής, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Σκαρντοβέλι, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Ζήτησε να φύγει o Μαστούρ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Εκτός αποστολής ο Μαστούρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.