ΛΑΜΙΑ

Κλείνει Ντάνι Μπεχαράνο η Λαμία

Όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή προσθήκη της Λαμίας
Κλείνει Ντάνι Μπεχαράνο η Λαμία

Αρκετά δραστήρια αναμένεται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Λαμία. Δεδομένα θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις με τον Ντάνι Μπεχαράνο να είναι ο πρώτος που θα αποκτηθεί.

Φαίνεται πως η περίπτωσή του έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Μάκης Χάβος τον ξέρει από τον Παναιτωλικό και ήταν δική του εισήγηση η συγκεκριμένη προσθήκη.

Ο 24χρονος χαφ ανήκει στην Οριέντε Πετρολέρο, αλλά θα μείνει ελεύθερος. Αυτό που βγαίνει από τη Λατινική Αμερική είναι πως σύντομα θα κλειδώσει το διαζύγιο. Μόλις γίνει αυτό, ο Μπεχαράνο θα κλείσει στους «κυανόλευκους».

Υπενθυμίζεται πως δεδομένα θα αποκτηθεί και εξτρέμ, ενώ ο Χάβος θα ήθελε και έναν αριστερό μπακ. Πολλά, πάντως, θα εξαρτηθούν και από τις αποδεσμεύσεις, αφού σε κάποιες θέσεις θα πρέπει πρώτα να φύγει κόσμος.

Λαμία: Αυτούς θέλει ο Χάβος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλείνει Ντάνι Μπεχαράνο η Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.