ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Παρελθόν ο Μπούντνικ

Λύθηκε το συμβόλαιο του Ουκρανού επιθετικού με τους «κυανόλευκους»
Λαμία: Παρελθόν ο Μπούντνικ

Δύο διαζύγια μέσα σε μία μέρα για τη Λαμία. Μετά τον Άγγελο Πινιώτη τυπικά παρελθόν αποτελεί και ο… ξεχασμένος από το καλοκαίρι Εβγκέν Μπούντνικ.

Ο Ουκρανός επιθετικός είχε ενημερωθεί εδώ και αρκετούς μήνες πως θα πρέπει να βρει ομάδα. Τελικά μετά από καιρό δέχτηκε να λύσει το συμβόλαιό του. Το είχε προαναγγείλει, άλλωστε, με δηλώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει, την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Ievgen Budnik και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Μένει να φανεί ποιοι θα πάρουν σειρά. Ο Ντέιβιντ Άντρονικ είναι στην ίδια μοίρα, ενώ πρόθεση των «κυανόλευκων» είναι να αποχωρήσουν και άλλοι. Το πόσο εύκολο θα είναι να βγουν αυτά τα διαζύγια, θα φανεί.

Λαμία: Ανακοινώθηκε το τέλος με τον Πινιώτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Παρελθόν ο Μπούντνικ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.