ΛΑΜΙΑ

Προπόνηση και μπάρμπεκιου στη Λαμία

Δύο σημαντικές απουσίες για τον Μπάμπη Τεννέ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την προσεχή Κυριακή (22/4)
Προπόνηση και μπάρμπεκιου στη Λαμία

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Λαμίας για το κυριακάτικο (22/4) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στην προπόνηση της Πέμπτης (19/4), οι Όμο και Βάντερσον ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο ματς του Αγρινίου είναι αμφίβολη.

Ο έμπειρος τεχνικός Μπάμπης Τεννές θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Δεδομένα απόντες για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής είναι ο τραυματίας Καραγιάννης και ο τιμωρημένος Αναστασιάδης.

Τέλος, μετά το τέλος της προπόνησης, η διοίκηση έκανε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα με ένα υπέροχο μπάρμπεκιου για παίκτες και τεχνικό τιμ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προπόνηση και μπάρμπεκιου στη Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.