ΛΑΜΙΑ

Μεταγραφικός «πυρετός» στη Λαμία

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μπάμπης Τεννές, υπάρχει έντονη… μεταγραφολογία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας SPORTIME, της Τετάρτης 25/4/18. Στα πλάνα των συνεργατών του μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαϊωάννου, υπάρχει η πρόθεση για παραμονή αρκετών παικτών από τον βασικό κορμό της...
Μεταγραφικός «πυρετός» στη Λαμία

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μπάμπης Τεννές, υπάρχει έντονη… μεταγραφολογία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας SPORTIME, της Τετάρτης 25/4/18.

Στα πλάνα των συνεργατών του μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαϊωάννου, υπάρχει η πρόθεση για παραμονή αρκετών παικτών από τον βασικό κορμό της ομάδας.

Πρόκειται για τους Παπαδόπουλο, Αναστασιάδη, Ασίγκμπα, Ομο, Πίτι, Μπλάζιτς, που οι Φθιώτες θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Από την άλλη πλευρά η διοίκηση δεν δείχνει διατεθειμένη να ανανεώσει τη συνεργασία της με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα τους οι Πριντέτα, Αντρονικ, Αστεριτς και Βάντερσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λαμία έχει αρχίσει από τώρα τον μεταγραφικό της προγραμματισμό και έχει ήδη συμφωνήσει για τη νέα σεζόν με τους Καρυπίδη, Πετρόπουλο, Πλιάτσικα και Δημούτσο.

Παράλληλα οι Φθιώτες έχουν… απλώσει τα μεταγραφικά τους δίχτυα προς Γιάννενα μεριά, με τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο και τον γκολκίπερ Περιστερίδη να είναι στα υπόψην τους, σε περίπτωση που δεν συνεχίσουν την καριέρα τους στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεταγραφικός «πυρετός» στη Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.