ΛΑΜΙΑ

Έμεινε και ο Μελίσσας στη Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και κράτησε για ακόμη ένα χρόνο ως δανεικό τον 25χρονο τερματοφύλακα
Έμεινε και ο Μελίσσας στη Λαμία

Στη Λαμία θα συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο την καριέρα του ο Νίκος Μελίσσας, έπειτα από συμφωνία που ήρθαν οι Φθιωτες με τον ΠΑΟΚ για επέκταση του δανεισμού του.

Η παραμονή του 25χρονου τερματοφύλακα ήταν εισήγηση του Μπάμπη Τεννέ, κάτι που είχε γράψει η έντυπη έκδοση του Sportime από τις 8 Μαΐου: «Κάποιες πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει με ορισμένους που θέλουν να κρατήσουν στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Μπάμπης Τεννές, για τον οποίο το τοπίο δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει για το αν θα παραμείνει στον «κυανόλευκο» πάγκο, έχει εισηγηθεί την παραμονή των Παντελιάδη, Μελίσσα (δανεικός από τον ΠΑΟΚ), Κουκόλη, Αναστασιάδη, Μπλάζιτς, Πίτι, Τσούκαλου, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Ομο, Ασίγκμπα, Βάντερσον».

Εν τέλει οι άνθρωποι της Λαμίας ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και ο Μελίσσας θα συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο ως δανεικός στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μελίσσα. Ο 25χρονος (24/02/93) τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στη Λαμία, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έμεινε και ο Μελίσσας στη Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.